Dit project is gestopt
Project

Nieuwland Vitaal - Fitcoins

Geplaatst op 23 mei 2019, 08:16 uur

Nieuwland Vitaal –Wil jij jezelf ook fitter en vitaler voelen?
 
Doe dan mee met ons initiatief om jou als bewoner van de wijk Nieuwland, nog gezonder te maken! We starten een gratis leefstijltraject, waarbij we 100 deelnemers tussen de 18 en 100 jaar de kans geven zich fitter en energieker te voelen. Daardoor word je gezonder, blijer en gelukkiger!

Met de stappenteller app die je download op je telefoon, spaar je automatisch fitcoins met bewegen. Deze fitcoins kun je inwisselen voor producten/diensten op het gebied van bewegen, sport, voeding en mentale gezondheid.
 
Daarnaast bieden we workshops en activiteiten aan, gericht op een gezondere leefstijl. Zo is werken aan de gezondheid niet alleen leuk, maar het levert het ook direct een beloning op!
 
 Op 22 juni a.s. introduceren wij de Fitcoins tijdens het wijkfeest!
 
Wij zoeken nog ondernemers die zich willen aansluiten bij ons project. Wil jij als ondernemer een duurzame bijdragen leveren om onze wijk fitter en vitaler te maken? Stuur dan een berichtje naar info@leefstijlcoachingamersfoort.nl
 
Dit is een een initiatief van Leefstijlcoaching Amersfoort met ondersteuning van de gezonde wijk Nieuwland, de gemeente Amersfoort en in de buurt 033.

Doelgroep
Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Inwoners meer te laten bewegen en daarnaast de zelfredzaamheid, veerkracht en de gezondheid te versterken vanuit de positieve gezondheidsgedachte.
Gestopt
Illustration
 
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 5 projectupdates

Esther Wiersema


Workshop : Gezonde voeding = Energie

Datum: 5 november 2019: 19.30 

Voeding is de brandstof voor ons lichaam. Je hebt het nodig om prestaties te kunnen leveren. Tijdens de workshop wordt op een interactieve manier inzicht gegeven in het effect van voeding op je vitaliteit. We leggen de basisprincipe...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina

Esther Wiersema

Project afgerond

.

0
Open de update in eigen pagina