Organisatie

A-Dance Studio's

Onderneming

A-Dance 7 Studio's is een dans- en sportcentrum gevestigd in het voormalige Mickey's kinderopvang op bedrijventerrein Calveen. De locatie heeft een mooie entree, zitgedeelte met bar en loungeruimte, 3 dansstudio's, een dojo met personal trainingsruimte, een paaldansstudio, een yogastudio en een gezellige binnentuin. 


A-Dance biedt vele groepslessen aan, zoals Hip Hop, Breakdance, Boys Class, Polefit, Dancehall, Afrodance, Peuterdans, Kickboksen, Bokszaktraining en Yoga.


Vanaf 2 jaar worden er lessen aangeboden. Beginnende en gevorderde sporters zijn welkom. Zo zijn er vele recreatieve lessen, maar is er ook het Hip Hop Education programma ingevoerd. Getalenteerde dansers kunnen d.m.v. een auditie te doen in een selectieteam komen, waar zij begeleid worden in hun danscarrière. Zij nemen deel aan wedstrijden en optredens, krijgen workshops van bekende choreografen en schoppen het regelmatig tot TV- shows.


Er zijn ochtend- en avondlessen en ook op zaterdagochtend kun je terecht. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om studio's te huren.


Bij de bar kun je heerkijke koffie, vers gebak, smoothies en tosti's bestellen. Kinderen kunnen lekker spelen in de lounge of in de binnentuin.


Aan het einde van het seizoen wordt de jaarlijkse eindejaarsshow gehouden in het Flint Theater, waar alle leden kunnen schitteren op het grote podium.


 


 

Genre
R&B , Pop , Elektronische muziek, Hip-Hop
Deel dit: