Bericht

A-Dance, Pro DJ school en Popcenter Amersfoort naar Nieuwland

Geplaatst op 25 september 2017, 13:28 uur

Het voormalige Mickey’s kinderopvang op bedrijventerrein Calveen is in korte tijd omgetoverd tot een creatief centrum. Sinds een jaar is A-Dance gevestigd op de begane grond en heeft van maar liefst 1000 m2 een sportwalhalla gecreëerd. Op de bovenverdieping hebben sinds dit seizoen de Pro DJ School en Popcenter Amersfoort hun deuren geopend. 

A-Dance is al ruim 15 jaar gevestigd in Amersfoort. Klein begonnen en inmiddels uitgegroeid van dansschool tot sportcentrum.

Als je binnenkomt heb je gelijk het gevoel dat je thuiskomt. Een prachtige entree in vintage stijl met een oude houten vloer en een zitgedeelte wat echt een huiskamergevoel geeft. De mensen zitten hier gezellig met elkaar te kletsen en bij te komen van de les. De bar is echt een echte ‘eye catcher’, waar je heerlijke koffie, vers gebak, smoothies en tosti’s kunt bestellen.

Het is de bedoeling dat mensen hier fijn kunnen sporten, maar ook lekker kunnen socializen.

De tafelvoetbal tafel is ook veelvuldig in gebruik. Mensen zijn hier niet meer weg te slaan. Met mooi weer kunnen ze zelfs lekker in de tuin gaan zitten.

De 7 studio’s bestaan uit meerdere danszalen, een dojo en een geheel eigen paaldanszaal. Kortom het is een echte hotspot op het gebied van groepslessen. Door samenwerkingen met andere partijen in de toekomst zal het hier nog veel mooier gaan worden en wordt het aanbod nog groter.

A-Dance biedt vele danslessen vanaf 2 jaar en dient tevens als springplank voor talent. Beginnende dansers hebben een ruime keus aan danslessen, zoals hip hop, dancehall, afrodance, urban jazz, breakdance en polefit, maar ook de dansers die meer willen bieden ze een Hip Hop Education programma. De selectie teams doen mee met wedstrijden, krijgen workshops van bekende choreografen en zijn zelfs te zien in tv programma’s. Het oudste team ‘Unbreakable’ heeft het afgelopen seizoen nog tot de finale geschopt van ‘Holland’s Got Talent’.

Of je nou beginnend of gevorderd bent, voor iedereen is er iets te doen. Zelfs voor wachtende ouders op hun kinderen wordt er een les aangeboden op de woensdagmiddag.

Naast de vele ‘dance’ lessen is er een breed D-fence aanbod: bokszaktrainingen en kickbokslessen voor jong en oud.  Bokszaktraining is een steeds populairder wordende work-out, waarbij je werkt aan de trap- en stoottechnieken in combinatie met conditie oefeningen. Doordat je op de bokszak bezig bent heb je geen lichamelijk contact. Deze lessen kun je bijna elke dag volgen. De kickbokslessen worden ook druk bezocht door zowel kinderen als volwassenen. In een fijne omgeving met een deskundige leraar wordt er gewerkt aan verdedigingstechnieken en het zelfvertrouwen.

A-Dance is open doordeweeks van maandag t/m vrijdag en zaterdagochtend.

Kom gerust een kijkje nemen.

 

Deel dit: