Locatie

Wijkboerderij Nieuwland

Zeldertsedreef 2, Amersfoort

Horeca, Activiteitenruimte , Ontmoetingscentrum, Cultureel centrum , Buurt, Buurthuis, Bedrijfsruimte, Innovatieve plek, Atelier / galerie

Wijkboerderij Nieuwlandruimte voor initiatieven van bewoners uit Nieuwland. Er zijn volop mogelijkheden voor het huren van ruimtes en het gebruiken van De Deel.

Wijkboerderij Nieuwland is een ontmoetingsplek in Nieuwland. Een thuiszorgorganisatie, huiskamer voor ouderen, kinderopvangorganisatie en horeca maken gebruik van elkaar ruimtes, werken waar mogelijk samen en leven met elkaar. 

Samenleven kan in de breedste zin van het woord. Samen dingen ondernemen, samen dingen voor elkaar doen. Gebruik maken van elkaars krachten en helpen indien nodig.

 
verhuur

Neem voor het informeren over het huren van een ruimte contact op met Bijzondere Gasten via MelanyPinchetti@Bzzzonder.nl 

Heb je een geweldig plan voor Nieuwland, waar je Wijkboerderij Nieuwland goed voor kunt gebruiken? Neem dan even contact op met Melany of met Wim de Haan van de Stichting Samen maken we Nieuwland info@samenmakenwenieuwland.nl.

 

verhuurperiode
Per dagdeel, Per dag
aanwezig
te gebruiken voor muziek als Oefenlocatie, Leslocatie
maximaal aantal personen 20 - 30
oppervlakte binnen 200 m2
oppervlakte buiten 200 m2
prijs en voorwaarden
Er zijn verschillende ruimtes te huur. Van ruime Hooizolder (70 m2) tot knusse Bovenkamer (15 m2). Per dagdeel, dag of voor langere periode.

Dagdelen:
08:30-12:00 (en uitloop tot 12:30 uur)
13:00-16:30 (en uitloop tot 17:00 uur)
17:30-21:30 (en uitloop tot 22:30 uur)

Waar is deze locatie?
Deel dit:
Beheerder van Wijkboerderij Nieuwland
Contactpersonen van Wijkboerderij Nieuwland
Activiteiten in Wijkboerderij Nieuwland
Projecten m.b.t. Wijkboerderij Nieuwland
Aanbod in Wijkboerderij Nieuwland
Hoofdgebruikers van Wijkboerderij Nieuwland
Berichten over deze locatie
Bekijk Wijkboerderij Nieuwland ook in