Activiteit

start bijeenkomst 50ToGo

dinsdag 3 september 2019 , 14:00 - 16:00 uur

Passend werk voor 50+; dat is wat wij willen. Een nuttige en zinvolle betaalde activiteit voor een groep mensen die graag bij wil dragen aan een inclusieve, gezonde en vitale samenleving. In de wijk Nieuwland start 3 september een nieuw initiatief onder de titel 50ToGo. Het initiatief is georganiseerd door de bewoners en gericht op de bewoners in de wijk en staat open voor andere bewoners in de regio.Duidelijk en toekomstgericht. 50ToGo is vooral ook een netwerk waar mensen een steun voor elkaar kunnen zijn. Het is een ontmoetingsplek vol inspiratie. En niet zozeer een cursus.

Wij hebben als dragers van dit initiatief een aantal workshops ontwikkeld, en kijken naar de behoefte. Thema’s die aan de orde kunnen komen zijn: Veerkracht, Netwerken, Solliciteren, Kernkwaliteiten en wat jij nog nodig hebt. Wij denken dat wij een sterke aanvulling zijn op alles dat er al is. Vanuit de gemeente, UWV. Voor de bewoners.

3 september is vooral bedoeld om samen kennis te maken en de behoefte te peilen zodat we hierna gericht van start kunnen gaan.

 

Locatie
Ontmoetingscentrum De Herberg
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
bijzonderheden
3 september is vooral bedoeld om samen kennis te maken en de behoefte te peilen zodat we hierna gericht van start kunnen gaan.
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
50

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Meld je aan
Deel dit:
1 reactie

Erick Oostermeyer

za 17 augustus 2019 07:15
Ik nodig iedereen uit om hier samen een succes van te maken. Alleen is maar alleen en met elkaar kun je zoveel meer!!