Activiteit

Mindful ouderschap, hoe doe je dat? Thema Bakkie Kroost

vrijdag 19 april 2019 , 8:30 uur

Inloop vanaf 8.30 uur –  Start Thema 9.00 uur 

Ervaar jij stress in de opvoeding, voel je vaak er alleen voor staan of slaap je slecht?

Leer door mindfulness meer rust in je huis en in je hoofd te brengen en liefdevol op te voeden. Hoe blijf je in je drukke leven als ouder goed voor jezelf zorgen? Dicht bij jezelf en dicht bij je kind. 

Weer rust vinden en genieten van de kinderen in plaats van het gezin te besturen als een manager! Daar verlangen we toch allemaal naar als ouder?

Wil je ervaren wat Mindfulness voor je kan betekenen? Dat Mindfulness ook leuk is om samen met je kind te doen? Op deze ochtend doen we een meditatie, en vertelt Jacquelien Henock van Aandacht-voor meer over de inhoud van de Mindfulness training en de achtergrond van Mindfulness. Je kunt vragen stellen en te weten komen of Mindfulness misschien iets voor jou is.

Bakkie kroost is een gastvrije en gezellige plek voor (aanstaande) papa’s en mama’s en hun jonge kids.
Kom eens een kijkje nemen. Je kunt hier samen spelen met je kid(s), kop koffie drinken, ervaringen uitdelen en tips uitwisselen.

Iedere woensdag ochtend vanaf 8.30 uur is er ook gelegenheid om elkaar te ontmoeten, inspireren en te spelen. Twee keer per maand op de vrijdag ochtend van 8.30 uur wordt er een thema aangeboden.   

Voor vragen of meer informatie: Carolien.deherberg@gmail.com

Locatie
Ontmoetingscentrum De Herberg
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
kleine bijdrage voor consumptie
Omschrijving doelgroep 
Voor ouders met kinderen tussen 0 en 4 jaar
Illustration
 
Deel dit: