Carolien van Middelaar

Professional
Wie is Carolien?

Ik heb ruim 20 jaar aan de Trosjespeergaarde in Nieuwland gewoond.

Mijn werk en hobbies

In Ontmoetingscentrum De Herberg werk ik, Carolien van Middelaar, als coördinator. Verder bestaat de hele organisatie uit ruim 80 fantastische vrijwilligers. Ontmoetingscentrum De Herberg is openbare ruimte. Van maandag t/m donderdag is de Herberg van 9.30 uur tot 12.00 uur geopend. Op vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur.  De gastmensen staan klaar om "warme koffie" te schenken. Ook is er twee keer per maand inloop op de zondagmiddag. We geven aandacht aan elkaar en aan de mensen in de wijk. Een broedplaats waar nieuwe ideeën ontstaan en we nodigen zoveel mogelijk mensen uit om mee te doen.
Ontmoetingen vinden ook plaats tijdens activiteiten als ontmoeten ouders met activiteit voor evt. kleine kinderen, koersbal, maaltijden, eetclub, klaverjassen, mandala tekenen, biljarten enz. Alle activiteiten worden gedaan door enthousiaste vrijwilligers die hun talent voor anderen willen inzetten.

Mist u een activiteit in de wijk Nieuwland, neem dan contact op met de coördinator of via het contactformulier op de website. De Herberg denkt graag met u mee en biedt ruimte aan nieuwe initiatieven van wijkbewoners/ vrijwilligers.

Heb je leuke ideeën, wil je meer contacten? Heb je een wens die ook leuk is voor anderen? Kom dan een keer binnen of stuur mij een mail. Dan gaan we samen kijken of we het kunnen organiseren.

Mijn omgeving

We hebben als gezin vanaf 1995 tot 2015 in Nieuwland gewoond. In de Trosjespeergaarde hadden we elk jaar een buurt BBQ , die financieel ondersteund werd door WijkBudgetTeam Ons Nieuwland. Daar kijken wij, maar vooral mijn kinderen nog met veel plezier op terug.

Mijn droom

Ik hoop dat mensen in Nieuwland zich gekend voelen in hun eigen buurt en wijk.
Laten we meer tijd investeren in ontmoetingen tussen wijkgenoten.
Er zijn in Ontmoetingscentrum De Herberg fantastische vrijwilligers die leuke nieuwe activiteiten ondernemen. En samen maken zij een positief wijk gevoel waar ik heel trots op ben.