Bericht

De Herberg in oktober

Geplaatst op 28 september 2018, 13:23 uur

De vrijwilligers van De Herberg hebben weer leuke extra activiteiten bedacht voor de maand oktober. Zo kun je op woensdag 10 oktober vanaf 10.00 uur een workshop kerstkaarten stempelen volgen. Dan heb je nog even de tijd om ze verder af te maken om ze met kerst te versturen.

Anderen willen niet alleen een feestje voor hen zelf, maar denken ook aan anderen. Zo is er woensdag 10 oktober vanaf 8.30 uur tot 12.00 uur koffie met gebak. De opbrengst van al die zelf gebakken taarten gaat naar Stichting Opkikker.

Ben je in het voorjaar naar de fittest van de SRO geweest, kom dan weer op woensdag 17 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. Door de fittest kun je onderzoeken hoe je conditie is en deze evt. verbeteren. Verder is er voorlichting over de activiteitenaanbod van de verschillende organisaties in de wijk.

Voor een gezellige ochtend is er kleding ruilen op vrijdag 19 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. Bewoners uit Nieuwland ruimen met elkaar hun kasten op en ruilen met elkaar. Daarna gaat de kleding naar kledingbank Amersfoort naar mensen die het goed kunnen gebruiken. Mocht u tijdens het opruimen ook leuke prijsjes tegen komen, denk dan aan de vrijwilligers van de bingo. Deze vindt plaats op zondag 28 oktober van 14.00 tot 17.00 uur.

Verder hangt er op het prikbord een inschrijflijst van Klaas Admiraal. Samen met de Groengrijs bus gaat de reis in december naar “lichtjesstad Gouda”.

Naast de vaste activiteiten is er weer genoeg te beleven in De Herberg. Heeft u ook een goed idee en wilt u dit zelf uitvoeren? Of wilt u zich zinvol inzetten voor anderen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken? 
Neem dan contact op met de coördinator Carolien van Middelaar.

Illustration
 
Deel dit: