Vacature/hulpvraag

Klusser voor BurenKlusTeam-Nieuwland

Geplaatst op 22 februari 2019, 09:12 uur

Voor ons BurenKlasTeam-Nieuwland zoeken wij handige buurtgenoten, die het leuk vinden om bij mensen (technische) klussen in en om het huis te doen.

BurenKlusTeam-Nieuwland is een team van vrijwilligers en twee coördinatoren, die Nieuwlandse bewoners die dat zelf niet kunnen en niet kunnen betalen, graag helpen om zo comfortabel en veilig mogelijk te wonen.

De klussen die de vrijwilligers uitvoeren betreffen bijvoorbeeld het ophangen van lampen, planken, gordijnrails, brandmelders, het plaatsen van een extra leuning of steunen, het aansluiten van een wasmachine, het verhelpen van een lekkende kraan en andere kleine reparaties. Het BurenKlusTeam-Nieuwland helpt met kleine klussen van een half uur tot maximaal een dag.

Elke klus start met een intakegesprek door de coördinator. Hij spreekt af wat precies wordt aangepakt. De klusser krijgt de informatie door van de administratief medewerkster en bepaalt zelf of hij/zij deze klus wil aannemen. Zo ja, dan neemt de klusser zontact op met de aanvrager om af te spreken op welk moment hij/zij terecht kan.

Als klusser heb je dus zelf regie op het soort en het moment van het uitvoeren van de klus. Meestal werk je alleen en soms in een duo.

Vergoeding:
Er is geen vrijwilligersvergoeding, maar wel kilometervergoeding. Het BurenKlusTeam-Nieuwland beschikt zelf over gereedschap. Natuurlijk mag je ook je eigen gereedschap gebruiken.

Vanaf wanneer: 1 maart 2019

Aantal uren: zelf te bepalen (minimaal 4 uur per maand).

Vaardigheden:
- kunnen uitvoeren van kleine (technische)werkzaamheden
- in gesprek kunnen gaan met de hulpvragers

Interesse: stuur een mail naar Jan Huurdeman: BKTNieuwland@gmail.com

 

BurenKlusTeam is een activiteit van de stichting Samen maken we Nieuwland

Ingangsdatum
1 maart 2019
Illustration
 
Deel dit: