Project
Lopend

Duofiets Nieuwland

Geplaatst op 18 oktober 2022, 11:51 uur
Illustration

Sinds augustus 2021 maakt FietsMaatjesNieuwland het mogelijk dat deelnemers die niet meer zelfstandig kunnen of willen fietsen, toch een fietstocht gaan maken. Bijvoorbeeld ouderen, licht gehandicapten of mensen met een tijdelijke blessure. Deelnemers kunnen fietstochten maken op de DUO-fiets van circa 1 - 3 uur met elektrische trapondersteuning, met de mogelijkheid om zelf mee te trappen of mee te rijden naast een fietsmaatje die trapt en stuurt. Zo kun je meefietsen, lekker en gezond in de buitenlucht zijn en doe je ongetwijfeld nieuwe contacten op. Deelnemers blijven op deze manier betrokken bij de wijk en haar omgeving en de mensen in de wijk. 

Gebruik maken van de fiets:

Wil je gebruik maken van de fiets om een rit te maken als deelnemer of als vrijwilliger/fietsmaatje? Vul dan dit aanmeldformulier in. 

De fiets kan worden gehuurd voor een dagdeel of neem een 5 rittenkaart, deze laatste is iets voordeliger. Prijzen kun je opvragen via het aanmeldformulier

Fietsrit reserveren:

Nadat je bent ingeschreven als gebruiker van de fiets of als fietsmaatje, krijg je een inlogcode en link voor de reservering van de fiets. Magda legt je precies uit hoe dit werkt.

Deel dit: