Project
Lopend

Wijkplan 2023

Geplaatst op 29 december 2021, 12:17 uur

Help jij mee om van Nieuwland een nóg mooiere wijk te maken? We zijn op zoek naar inwoners die leuke ideeën hebben voor de straat, buurt of de hele wijk. We gaan graag samen met jou aan de slag! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel het Wijkplan 2023 door.

Dit wijkplan vormt de basis om subsidie aanvragen van Projecten#Indebuurt te toetsen. Bij het opstellen van dit plan kregen we hulp van buurtbewoners én professionals die actief zijn in de wijk. Bijvoorbeeld jongerenwerkers, gemeenteambtenaren en huisartsen. Wellicht heb je meegedaan met de wijkenquête? Dan heb je bijgedragen aan dit wijkplan. Bedankt!

In dit wijkplan vind je onze wijkdoelen. Deze zijn gebaseerd op de belangrijkste signalen die we afgelopen tijd hebben opgevangen uit de wijk. Met de doelen in dit plan streven we naar meer welzijn én gezondheid voor Nieuwlanders. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Heb jij een mooi plan of een idee voor een activiteit? Laat het mij als Buurtnetwerker dan weten.

In Nieuwland zijn inwoners actief in het BuurtBestuur. Dit doen zij samen met mensen die in de wijk werken. Gezamenlijk kennen zij de wijk goed en denken mee met inwoners die iets willen in de wijk. Het BuurtBestuur beoordeelt de subsidieaanvragen die gedaan worden. Er is altijd ruimte voor meer Nieuwlanders bij het BuurtBestuur. Heb je vragen over het BuurtBestuur, of interesse om mee te doen? Neem dan contact op!

Toelichting

https://indebuurt033.nl/wp-content/uploads/2022/11/Wijkplan_Nieuwland_2023.pdf

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Documenten
Deel dit: