Project
Lopend

BurenKlusTeam Nieuwland

Geplaatst op 23 oktober 2020, 14:22 uur

BurenKlusTeam Nieuwland
voor kleine klussen in en rondom je huis

BurenKlusTeam Nieuwland is een team van handige vrijwilligers die Nieuwlandse bewoners helpen met klussen. Klussen die zij zelf niet kunnen en niet kunnen betalen. Iedereen wil immers comfortabel en veilig wonen!

 

Soort klussen
De klussen die we uitvoeren variëren van het ophangen van lampen, planken, gordijnrails, brandmelders, het plaatsen van een extra leuning of steunen, het aansluiten van een wasmachine, het verhelpen van een lekkende kraan en andere kleine reparaties. Het BurenKlusTeam Nieuwland helpt met kleine klussen die in totaal maximaal een dag duren.

Intake
Elke klus start met een intakegesprek met de coördinator. Samen bekijken we de hulpvraag en de persoonlijke omstandigheden. Als dat passend is, nemen we door wat er gedaan kan worden, welke materialen nodig zijn, wat de kosten zijn en wat de verwachte eigen bijdrage is.In overleg met de coördinator wordt uiteindelijk bepaald wat precies wordt aangepakt en spreekt af wanneer.

Kosten
De kosten voor de hulpvrager zijn:
* opstartkosten €2,50
* werkzaamheden €1,- per kwartier

Bijvoorbeeld een klus van 1,5 uur kost je €8,50 (€2,50 opstartkosten en 6x €1,-). Daarbij komen nog eventuele materiaalkosten.

Betaling
Als de klus is afgerond ontvang je een rekening per mail. Dit bedrag betaal je binnen 14 dagen. 

Aanvraag
Mail naar BKTNieuwland@gmail.com .
Lukt mailen niet, bel dan naar de coördinatoren Jan Huurdeman of Ton Koorman
telefoonnummer 06-21336752.

BurenKlusTeam is een activiteit van de stichting Samen maken we Nieuwland

Illustration
 
Deel dit: