Project

Wijkplan 2023 (ook in 2024)

Geplaatst op 12 maart 2024, 11:59 uur
Illustration

Help jij mee om van Nieuwland een nóg mooiere wijk te maken? We zijn op zoek naar inwoners die leuke ideeën hebben voor de straat, buurt of de hele wijk. We gaan graag samen met jou aan de slag! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel het Wijkplan door.

Dit wijkplan vormt de basis om subsidie aanvragen van Projecten#Indebuurt te toetsen. Bij het opstellen van dit plan kregen we hulp van buurtbewoners én professionals die actief zijn in de wijk. Bijvoorbeeld jongerenwerkers, gemeenteambtenaren en huisartsen. Wellicht heb je meegedaan met de wijkenquête? Dan heb je bijgedragen aan dit wijkplan. Bedankt!

In dit wijkplan vind je wijkdoelen. Deze zijn gebaseerd op de belangrijkste signalen die we afgelopen tijd hebben opgevangen uit de wijk. Met de doelen in dit plan streven we naar meer welzijn én gezondheid voor Nieuwlanders. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Heb jij een mooi plan of een idee voor een activiteit? Laat het mij als Buurtnetwerker dan weten.

In Nieuwland zijn inwoners actief als Buurt Ambassadeurs (voorheen het BuurtBestuur). Dit doen zij samen met mensen die in de wijk werken. Gezamenlijk kennen zij de wijk goed en denken mee met inwoners die iets willen in de wijk. De Buurt Ambassadeurs beoordelen samen met andere bewoners de subsidieaanvragen. Er is altijd ruimte voor meer Ambassadeurs, heb je vragen over het , of interesse om een keer mee te doen? Neem dan contact op!

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Lopend
Deel dit:
Projectleiders
Verantwoordelijke organisatie