Persoon

Richard Aartse

Bewoner, Ondernemer, Professional, Starters & Ondernemers Marketing Coach
Wie is Richard?

Ik woon samen met Saskia (mijn vriendin), onze 4 "Tieners" en 2 honden (Bo en Nala) met veel plezier op Bitterkruid nr 30. 


Ik heb sinds 2009 een eigen Marketing advies & trainingsbureau "WommX".


WommX = een Multi Marketing services bureau. Wij creëren en realiseren uiteenlopende marketing, communicatie en reclame campagnes voor met name startende ondernemers en lokale bedrijven. Vanuit mijn eigen ondernemings-, Marketing- & DISC ervaring coach ik nu steeds meer en vaker starters en ondernemers. Mijn doel = om iedereen die een onderneming wilt starten of heeft succesvol op weg te helpen naar de volgende stap van hun dromen en doelen.. of dat nu door nieuwe inzichten, kennis, inspiratie, even lekker "sparren" is of door ze op het gebied van Marketing te ontzorgen. 


Zo'n 5 jaar geleden ben ik me meer gaan richten op het coachen en trainen van zoals ik het noem "Jong aanstormende marketing talenten". MBO en HBO Marketing studenten. 


Ons team bestaat dan ook uit een mooie mix van uiteenlopende marketing, communicatie en reclame experts en jong aanstormend marketing talenten.


De ouwe rotten uit dit mooie vak hebben hun sporen allang dubbel en dwars verdient en vinden het leuk om hun skills te delen met andere ondernemers en onze Young Marketing talent pool. Deze talenten krijgen bij ons, de kans, ruimte en begeleiding om door te groeien tot echte Marketing Professionals. Voordeel voor ons als Senior Marketing professionals? Zij houden ons jong! 

Mijn werk en hobbies

Werk = Marketing / coaching en trainings bureau 


Vrijwilligerswerk = het helpen, coachen en trainen van "ondernemers" van de Blauwe Paraplu = Sociale cooperatie


Hobbies... Marketing ;-) Trainingen ontwikkelen voor ondernemers, watersport (bootje varen), mountainbiken, wandelen, uiteten, terrasje pakken met vrienden, reizen, motorrijden, festivals

Mijn omgeving

Heerlijke buurt... gezellig... netjes.. prima onderling contact met de buren zonder de deur plat te lopen. Maar aanbellen mag altijd (dag en nacht) als ze hulp nodig hebben. 

Mijn expertise

Mijn vak, mijn passie = Marketing & Communicatie. Menselijk gedrag / Neuro marketing. DISC coaching / innovatie en inspiratie / het geven en verzorgen van workshops en trainingen. Verder best handig in gewoon alledaagse klussen en bereid me in te zetten voor anderen die het goed kunnen gebruiken. 

Mijn mogelijkheden

Aanpakker / doener / bedenker / van het geheel organiseren tot gewoon uitvoeren en doen

Relevante ervaring

Te veel om op te noemen... vraag het en de kasn is heel groot dat ik zeg Ja dat kan ik. 

E-mailadres
richard@wommx.nl
Website www.wommx.nl
Organisaties van Richard