Janneke Mulderij

Ondernemer, Professional, Sportpodotherapeut
Wie is Janneke?

Hallo, 


Ik ben Janneke Mulderij, ik ben ervaren podotherapeut en sportpodotherapeut. Als podotherapeut kijk ik vanuit uw voeten naar de rest van het lichaam. Wat is de oorzaak van uw voet, knie of klacht? 


Ik vind het belangrijk up to date te zijn van de wetenschap om deze kennis toe te kunnen passen in de praktijk. 


Hiernaast heb ik affiniteit met kinderen en deze help ik graag voor pijnklachten vermindering, minder zwikken zodat de motoriek beter ontwikkeld kan worden en uw kind hier op latere leeftijd profeit van heeft.


 


 


 


 

Mijn werk en hobbies

NOVOmotion podotherapie is voor iedereen met voet, knie, heup en rugklachten welke het lopen of he sporten belemmeren in het dagelijks leven. 


Ook met klachten als vaak zwikken, vermoeidheid bij het lopen kunt u bij mij terecht. 


In mijn praktijk  maak ik gebruik van de nieuwste technologie welke ik gericht kan inzetten voor het aanmeten van podotherapeutische zolen. Ik kijk naast alleen de voeten ook naar uw algehele houding, wat soms onderliggend is aan uw voetklacht. 


 


 


 

Mijn omgeving

Ik ben werkzaam op de ruimtesonde in Nieuwland (op maandag), en ook op de Xenonweg op de isselt in Amersfoort. Door op twee verschillende locaties in Nieuwland aanwezig te zijn hoop ik zo voor u het reizen te beperken.


 


Podotherapie zit in de aanvullende verzekering, controleer dus uw aanvullende verzekering, de hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw pakket.


Als u gebruik wil maken van de expertice van NOVOmotion heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. U kunt direct bellen voor een afspraak naar het nummer: 0900-9955555


 

Mijn expertise

Herkent u zich in één van deze klachten?


- Pijnklachten verergeren tijdens het langere lopen en/ of staan. 


- Regelmatig zwikken


- Pijnklachten aan de voorvoet of de hiel.


- Minder ver kunnen lopen of sporten dan vroeger.


- Vermoeide voeten


- Hallux valgus (in combinatie met knie of heupklachten)


- Uw huidige zolen zijn ouder dan twee jaar.

Mijn mogelijkheden

Als podotherapeut kijk ik vanuit de voeten naar de rest van het lichaam. 


Niet altijd ligt de oorzaak van uw probleem in de voet zelf, maar hoger op in het lichaam. Ook dit neem ik in acht tijdens het behandeltraject. Het kan dus zijn dat ik u doorverwijs naar een andere discipline om het resultaat te optimaliseren.

Relevante ervaring

Al 10 jaar werk ik als podotherapeut met tevreden klanten, zowel kinderen als ouderen, sporters als mensen die graag weer een blokje om willen lopen. 


Hiernaast heb ik mij gespeciliseerd als sportpodotherapeut.