Persoon

Wilco Groot

Wie is Wilco?

Hoi. Ik ben Wilco, NVM Register Makelaar en Taxateur.


Door gezinsuitbreiding wilden we groter wonen -mét tuin- en zijn we in 2007 terechtgekomen in Amersfoort Vathorst. Een nieuwe wijk die in architectonisch opzicht vele harten heeft gestolen. De historische binnenstad van Amersfoort hebben wij op fietsafstand. Hier worden ontzettend veel evenementen en markten georganiseerd. Hoewel we hier regelmatig komen voor een borrel op De Hof of een snelle hap bij het stadsstrand Zandfoort aan de Eem, brengen we veel tijd door in Vathorst zelf. Zo sta ik elk weekeinde langs de lijn bij Hockeyclub Eemvallei waar ikzelf, maar ook twee van onze kinderen spelen.

De nieuwe wijken die vanaf de jaren 70 zijn gebouwd aan de noordkant van Amersfoort zijn erg populair bij jonge gezinnen met opgroeiende kinderen. Als vader van 3 kinderen is het om deze reden heerlijk om hier als makelaar te werken. Zo is van elke denkbare sport een vereniging en zijn de lagere en middelbare scholen allemaal bovengemiddeld goed. Maar ook voor andere doelgroepen zijn er zo veel voorzieningen waaronder sportclubs, winkels, restaurants. Zielhorst, Schothorst en Vathorst hebben zelfs een eigen NS station, waardoor er weinig te wensen overblijft.

Waarom makelaar? Een thuis is de belangrijkste plek waar je levenservaringen opdoet en herinneringen maakt; zoals de geboorte van je kinderen of de boomhut in de tuin van je ouderlijk huis. Geen woning is hetzelfde, dus vraagt ieder huis om een unieke aanpak met verschillende verkoopmiddelen.

Mijn expertise

Aan- en verkoop van woningen en taxaties voor de financiering. Daarnaast ben ik Seniorkeur Makelaar. Dat houdt in dat ik een specialisatie heb afgerond als makelaar van levensbestendige woningen en woningaanpassingen voor senioren.

Telefoonnummer
0655728191