Sandra Barth

Bewoner, Ondernemer, Professional
Wie is Sandra?

Ik woon met mijn man Vincent aan de Workumstraat 28. Boven de poort is mijn atelier, Coach Atelier Nieuwe Horizon.


Ik ben founder en co-owner van Peer!, de Seats2meet locatie van Amersfoort-Noord en directeur-bestuurder van Impact033, dat bouwt aan een sociale en duurzame economie in de regio Amersfoort. 

Mijn werk en hobbies

Ik ben kwartiermaker: ik bouw initiatieven op vanaf nul tot een zelfstandig draaiend project, netwerk of organisatie. Dit doe ik vanuit mijn eigen bedrijf Sandra Barth Organisatieontwikkeling.


Daarnaast ben ik creatief en heb een atelier in huis. Ik schilder, maar pas ook andere technieken toe. Net waar de inspiratie mij toe leidt.

Mijn omgeving

Ik woon heel plezierig in de Workumstraat. Alleen het afvalbeleid baart mij wel zorgen. We hebben geen mogelijkheid om plastic en GFT weg te gooien en dus scheid ik mijn afval niet meer. Ik bracht eerst mijn plastic en papier apart weg, maar de papier- en plasticbakken bij het winkelcentrum zijn weggehaald, dus daar ben ik mee opgehouden. Als er een initiatief is op het gebied van afval in Vathorst, dan denk en doe ik graag mee.

Mijn droom

Toen ik hier kwam wonen, kozen we het huis omdat het dicht bij het Vathorstcollege is. Mijn dochters zijn inmiddels uitgevlogen en we genieten van de ruimte in ons huis voor onze hobby's. Het is fijn om in een wijk te wonen waar je al jaren woont, ik kom altijd wel een bekende tegen!

Mijn expertise

Bedrijfsvoering, marketing, projectmanagement, coaching, verandermanagement, onderzoek, inspireren en aansturen tot zelfsturing.

Mijn mogelijkheden

Het verbinden van mensen zit in mijn hart en ziel als kwartiermaker en netwerkbouwer. Ik sta in het (sociale) netwerk tussen overheden, bedrijven en bewoners en overzie de grote lijnen. Ik zie waar verbinding nodig is, waar frustraties zijn en hoe er gezamenlijk aan een collectief doel gewerkt kan worden. Door de talenten en dromen van mensen te verbinden aan een gemeenschappelijk doel, kunnen ze vanuit hun kracht doen waar ze blij van worden en zo bijdragen aan het gezamenlijke initiatief. Zo ontstaat er een netwerk (of project of organisatie) dat zichzelf in stand houdt.

Relevante ervaring

Ervaring als manager, consultant, directeur in adviesbureaus, overheid en in netwerken. Mijn kracht ligt in het verbinden aan een gemeenschappelijk doel in een omgeving waar geen hiërarchische setting is, dus waar mensen dus vanuit een intrinsieke motivatie moeten willen aanhaken.