Nicole Klip

Wie is Nicole?

Ik woon, samen met mijn partner en zoon en twee konijnen, in Hooglanderveen. Een heerlijk huis met een grote tuin waar ik menig uur in zoet ben. Daar kan ik echt van genieten. Elk seizoen heeft zijn eigen charmes en ook specifieke aandacht nodig.


Mijn hobby's zijn yoga, fietsen en wandelen. Je ziet mij geregeld op mijn sportfiets 'langsflitsen' of door het Hoevelakense bos wandelen. Daarnaast ben ik dol op lezen. Niets heerlijkers dan met een warme mok thee, een bak koekjes en een dik boek op de bank liggen!

Mijn werk en hobbies

Ik heb mijn eigen coachpraktijk, Klip en Klaar Coaching, waarin ik hoogsensitieve mensen begeleid hun gevoeligheid als een talent voor zichzelf in te leren zetten. Alles gericht op het helder kunnen aangeven van hun grenzen, rust in het hoofd en zelfvertrouwen. 

Mijn omgeving

Naast wandelen in het bos, wandel ik ook geregeld door de wijk. Zowel door Hooglanderveen als Vathorst. Ik kan hier echt genieten van de grote verscheidenheid aan huizen, slingerende fietspaden en gezellige speeltuinen. Niets leuker ook om de mensen die ik tegenkom op straat vriendelijk te groeten. Soms leidt dit tot een gezellig gesprek, soms een flauwe glimlach. Alles is goed.

Mijn droom

Het was mijn droom om een heerlijk ruim huis te hebben, dicht bij de natuur en ook om vanuit huis te kunnen werken. Dat alles is in ons huis samen gekomen. Elke dag echt een feest. Dat het ook slechts een 20 minuten fietsen naar de binnenstad is en ook trein en snelwegen dichtbij zijn maakt het plaatje echt compleet.