Mirika Muller

Wie is Mirika?

Ik ben alleenstaande moeder van 2 jongens.En een woonachtig  in Nieuwland. Ik zet me graag vrijwillig in om een steentje bij te dragen in de Maatschappij.

Mijn werk en hobbies

Momenteel ben ik werkzoekende en zou graag wat met jongeren willen doen . Maar ik zit niet stil. In mijn vrije tijd vul ik mijn dagen in met verschillende vrijwilligerswerk. Zoals met jongeren en ouderen of het ondersteunen van verschillende projecten evenementen. En de rest vul ik de tijd in met mijn kinderen en vrienden om leuke dingen te ondernemen. 

Mijn omgeving

Nieuwland is een mooie wijk met veel mensen die elkaar graag helpen of ondersteunen, en samenwerken. Zelf zou ik willen zien dat er voor de jongeren binnen de wijk ook meer ruimte voor hun komt voor hun talenten. Voornamelijk voor de jongen met een rugzakje of andere behoeftes.

Mijn droom

Ik heb altijd een zwak voor kinderen en jongeren gehad. En wil ik me voor hun inzetten. Uit mijn eigen levens evaring heb ik een pad mogen volgen in mij leven, wat nu duidelijk is, en dat een stuk hier van terug mag geven aan anderen. Mijn Heartbeat droom is om een ooit terug te gaan naar Tanzania waar ik geboren ben. En daar een wisselwerking project te starten met jongeren van Nederland en andersom Tanzaniaanse  jongeren.

Organisaties van Mirika
Organisaties waaraan Mirika verbonden is
Projecten uitgevoerd door Mirika
Projecten waarvoor Mirika contactpersoon is
Projecten waaraan Mirika bijdraagt
Bekijk Mirika Muller ook in