Annemarie de Bruijn

Wie is Annemarie?

Ik woon al meer dan 15 jaar met veel plezier in het Leusderkwartier.
Ik vind het belangrijk dat de menselijke maat gehanteerd wordt, in de politiek en bestuur, woning-en stedenbouw, inrichting van onze economie en ons landschap, hoe we met elkaar omgaan. Ik denk dat luisteren naar elkaar en het belang van de ander erkennen, de sleutel is tot het oplossen van veel problemen.

Ik ben af en toe actief voor de burenhulpdienst Buurtpuntzuid. Ik hou van jazz, fietsen, geitenkaas, de bergen, buiten zijn, kunst, sympathieke mensen. Om maar wat dingen te noemen.

Ik doe samen met De War een experiment om de Groene Airco te realiseren die geen electriciteit kost, niets uitstoot behalve zuurstof en mooi is om te zien. Je kunt het prille begin bekijken bij het pand van De War, aan de Heiligenbergerweg 34.


Mijn omgeving

Het historische karakter van mijn buurt en straat, en de nabijheid van de stad, natuur, station zijn reden geweest hier te gaan wonen. En er blijken ook nog heel leuke mensen te wonen...

Mijn droom

Wat ik een beetje vreemd vind is dat we makkelijker contact hebben met mensen in de straat maar minder met de straat die dwars op de Lorentzstraat staat. Komt dat doordat die anders heet?
Ik zin op een leuke, niet geforceerde manier om daar verandering in te brengen.

Bekijk Annemarie de Bruijn ook in