Tjiska Haarsma

Bewoner, Ondernemer, Professional
Wie is Tjiska?

Hallo ik ben Tjiska Haarsma en woon inmiddels 27 jaar in Nieuwland met man en opgegroeide kids Ik werk in de kinderopvang en mijn passie ligt bij de baby’s.


Mijn werk en hobbies

In de afgelopen 10 jaar heb ik me meer in baby’s verdiept en ben ik inmiddels baby slaapcoach, babyspecialist en pedagogisch professional. Ik heb studie gedaan naar huilbaby’s en slaapproblemen bij baby’s.
Ik help ouders graag bij de slaap problemen van hun kind en help ze een goed slaappatroon aan. Stap voor stap leer ik ze hoe ze hun kindje beter leren slapen. Daardoor krijgen ouders zelf ook een beter  slaappatroon en zijn ze weer meer uitgerust om met nieuwe energie de dag te beginnen. Neem gerust contact op als je wilt weten wat ik voor jou en je kindje kan betekenen.

Mijn omgeving

We hebben een heerlijk rustige straat. Ik zou wel wat meer nogelijkheden zien om lekker buiten in de parktuin te zitten en relaxen.

Mijn droom

We hebben een heerlijke bovenwoning waar we met veel plezier en privay wonen. De omgeving is groen en netjes. Contacten met de buren zijn minder omdat je boven woont en niet veel van de woonstraat mee krijgt.