organisatie

AMVI Advies

Onderneming

Wie ben ik?


Mijn naam is Jessika Ferron, van HR assistente ben ik gegroeid naar een volwaardige HR Business Partner. Binnen HR ben ik mij vervolgens gaan specialiseren op het Verzuim. Ik heb als Casemanager intern bij een groot bedrijf gewerkt, maar ook bij een arbodienst. Het casemanagement heb ik gecombineerd met het werk als Arbeidsdeskundige. Ik heb veel arbeidsdeskundig onderzoeken uitgevoerd bij MKB-bedrijven, alsook bij grote ondernemingen.


Waar staat AMVI voor?


AMVI staat voor Arbeid, Mens, Verzuim en Inzetbaarheid.


Tijdens het geven van advies staan deze woorden centraal. Over het algemeen is er al sprake van verzuim, maar nog beter is als we het verzuim kunnen voorkomen en preventief in gesprek met elkaar zijn. Om verzuim te voorkomen of zo kort mogelijk te laten duren is het belangrijk om te kijken wat de betreffende persoon (Mens) aan kan en wat er in het werk (Arbeid) gevraagd wordt. Het doel is om ervoor te zorgen dat de persoon en het werk op elkaar aansluiten en een volledige inzetbaarheid bereikt kan worden. Als dit niet lukt, is het zeer belangrijk om te beoordelen en adviseren wat er wel mogelijk is.


AMVI Advies gelooft in het feit dat iedereen elke dag naar zijn werk gaat met een bepaald doel en een reden. Wanneer duidelijk is wat belangrijk is, kan er gezocht worden naar de juiste oplossingen.


Ziekte is niet altijd te voorkomen, verzuim is ook niet altijd te voorkomen, maar vaak is er meer mogelijk dan gedacht. Door samen te kijken en te onderzoeken wat er wel mogelijk is en buiten de standaardoplossingen te zoeken, komen er soms hele verrassende uitkomsten.


AMVI Advies kan met haar diensten een onderdeel zijn van de stap in de juiste richting en een begin van mooie mogelijkheden.


 

Deel dit:
Contactpersonen van AMVI Advies