organisatie

De Rode Vos

Onderneming


Al een aantal jaren heb ik een coachingpraktijk in Zeist. Nu deed de mogelijkheid zich voor om me ook in Amersfoort te 'settelen' en ik heb dat met beide handen aangepakt gezien ik op verschillende manieren al een linkje heb met Amersfoort. Ik wil met mijn kennis bijdragen aan een vitaal Amersfoort.


Voedingscoaching
Wil je afvallen? Gezonder eten?
Weinig energie? Een ongezonde relatie met eten?
Blijf je jo-jo’en? En wil je daar definitief van af?


Het gaat niet vanzelf, het vraagt commitment. Advies en coaching zal je helpen om je doel te behalen én te behouden. Geen strenge diëten of maaltijdvervangers, maar gezond en vooral lekker eten om op een verantwoorde en blijvende manier af te vallen. Alleen dan kun je het volhouden, de rest van je leven! En…als je bewust eet, mag je alles eten, geen restricties. Ik help je er graag bij.


Ademcoaching
Veel mensen gebruiken niet hun volledige ademcapaciteit. Ze ademen beperkt in en/of onvolledig uit. Een juiste ademhaling heeft veel voordelen, zoals meer energie en rust.
Bij hyperventilatie; het aanpakken van de basis (je ademhaling) helpt je om aanvallen te reduceren en zelfs helemaal te stoppen.


Coaching
Naast Ademcoaching zijn er ook andere behandelvormen om jou te helpen. Ik maak gebruik van technieken en methoden uit diverse therapeutische stromingen die worden geïntegreerd tot een unieke en persoonlijke begeleidingsvorm, afgestemd op jou en je hulpvraag. Dat kan de ene keer een goed gesprek zijn, de andere keer een oefening voor meer inzicht, of een combinatie van beiden.


Wil je meer weten? Neem contact op of check mijn website.

Thema Gezondheid
Deel dit:
Contactpersonen van De Rode Vos
Bekijk De Rode Vos ook in