organisatie

Run033

Netwerkorganisatie, Vereniging / club

Run#033 zet de regio in beweging.


Om onze regio in beweging te zetten én te houden richten wij ons op de volgende activiteiten  • Organiseren van sportieve evenementen in de regio: Nieuwlandse Wallenloop, Amersfoort City Trail, drie edities van de Henschotermeer Games, Halve van Nijkerk, VathorstRun, KidsRun & Dorpsloop Leusden, Vlasakkerloop en twee Nacht Halve Marathons per jaar;

  • Het promoten van de twintig loopevenementen in de regio die meetellen voor het Run#033-loopcircuit. Het unieke van dit circuit is dat lopers die aan tien of meer loopevenementen deelnemen tijdens het loopgala een uniek Run#033 running gadget krijgen;

  • Organiseren van het jaarlijkse loopgala waarbij wij de volgende mensen in het zonnetje zetten: organisatoren van de loopevenementen, lopers die tien of meer evenementen hebben meegedaan én de lopers die de meeste punten hebben verzameld tijdens de twintig evenementen. Deze prijsuitreikingen omlijsten we met onderhoudende en humoristische sprekers. 

  • Ondersteunen & faciliteren van en samenwerking tussen loopevenementen bevorderen. Denk hierbij aan het uitwisselen van kennis, hulp bij het gebruik van inschrijfmodule en tijdregistratie, gezamenlijke inkoop, gezamenlijke promotie etc.

  • Het in beweging zetten én houden van organisaties in de regio 033 met ‘Bedrijfsvitaliteitsprogramma’s op maat’. In deze programma’s werken we samen met Vitale Helden. Op deze manier komen we ook bij bedrijven aan tafel die in eerste instantie geen interesse hebben om als partner/sponsor van het Run#033 in te stappen. Eenmaal aan tafel ontstaan er soms verrassende samenwerkingsmogelijkheden.

Illustration
 
Deel dit:
Contactpersonen van Run033