Organisatie

NieuwlandSamen (NieuwlandSamen-Team)

Informele groep

NieuwlandSamen is hét digitale platform voor en door bewoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties, enz. uit Nieuwland.


Op NieuwlandSamen delen bewoners, ondernemers, gemeente en professionals informatie met iedereen die geïnteresseerd is in ontwikkelingen in Nieuwland.


Om de website actueel te houden bestaat het NieuwlandSamen-Team. Dit is een groep van enthousiaste buurtbewoners die de website NieuwlandSamen in de lucht wil houden zodat het voor alle wijkbewoners duidelijk is wat er voor activiteiten in Nieuwland worden georganiseerd, welke organisaties er zijn en wat mensen kunnen doen voor de wijk. 


Om dit team te versterken zijn we altijd op zoek naar enthousiaste deelnemers om samen deze website in de lucht te houden. Ben je geïnteresseerd om ons team te versterken? Neem dan contact met ons op door het sturen van een mailtje. Of kom langs in Wijkboerderij Nieuwland. Eenmaal per week zit daar iemand van het team in De Deel van de boerderij. Kijk in de kalender welke data we er zijn.

Deel dit: