organisatie

Gezinspraktijk Happy Home

Onderneming, Non-profit

Over mij - Simone van Roekel - Gezinspraktijk Happy Home 
Na jarenlang te hebben gewerkt met kinderen en complexe gezinssystemen werd mij steeds duidelijker waar mijn passie ligt. Mijn passie ligt bij het vak therapeut en het helpen van gezinnen, relaties en individuen. 


Betrokken, Zorgzaam en Daadkrachtig
Je zult merken dat mijn manier van werken betrokken, zorgzaam en daadkrachtig is. We werken écht samen aan de hulpvragen en de problemen, waarbij ik je inzichten zal geven en een spiegel voor zal houden. Dit kan best confronterend zijn. Echter ik ben ervan overtuigd dat het je kan helpen. Door de inzichten die verkregen worden, groei je als mens, als gezin en lukt het om op de langere termijn veranderingen teweeg te brengen. Binnen de gezinstherapie en gezinsbemiddeling is er ruimte en aandacht voor ieder individu. Het mooie van mijn vak is als je anderen kan helpen anders naar zichzelf en hun omgeving te laten kijken. Elkaar weer leren verstaan en behoeften, verlangens en wensen leren uitspreken. 


Mijn specialisaties
Gezinsbegeleiding/ gezin-relatietherapie en gezinsbemiddeling zijn mijn specialisaties, echter ik ben ook ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in eetverslavingen. Je kunt dan ook met diverse hulpvragen en problemen bij mij terecht. 


Doe waar je in gelooft en geloof in wat je doet
Mocht je meer over mij willen weten, kijk dan op mijn website: www.gezinspraktijkhappyhome.nl.
Voor vragen mail naar: simone@gezinspraktijkhappyhome.nl.
Wil je direct een afspraak maken, ga dan naar de contactpagina van mijn website, klik op de afspraak planner en boek je eigen afspraak in, wanneer het jou uitkomt.


Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Thema Gezondheid, Systeemtherapie- Psycho-sociale Therapie - Gezinstherapie - Coaching- Gezinsbemiddeling - Gestalttherapie
Illustration
 
Deel dit: