organisatie

Uniekkk

Onderneming

Ieder mens is Uniek en Bijzonder! Kijk maar eens naar je vingerafdruk, je stem, je iris, je silhouet, alles is uniek en bijzonder!


Graag wil ik met Uniekkk impact maken op de plek waar ik ben en SAMEN met jou bouwen aan een duurzame samenleving.
Een duurzame samenleving is niet duurder; je moet alleen slimmer nadenken; het biedt enorme kansen; het kan nu!


Mijn passie is om te werken aan een betere wereld en wordt daarbij geïnspireerd door mensen als Nelson Mandela: 'It always seems impossible until it's done.' en door Martin Luther King: "I have a dream!" en door moeder Theresa met haar oh zo grote moeder hart!


Graag wil ik impact hebben op de plek waar ik ben. Vanuit mijn intrinsieke motivatie en betrokkenheid bij de maatschappij ben ik naast mijn werk als vrijwilliger actief bezig met een innovatieve en integrale aanpak binnen het Sociaal Domein, WMO, Jeugd, Participatie door het verbinden van burgers/bewoners, gemeente, welzijnsorganisaties en formele en informele zorg.


Ik ben een enthousiaste positieve en gedreven netwerker en verbinder die out-of-the-box oplossingen kan maken. Ik ben creatief en innovatief en krijg energie van ‘nieuwe dingen’. De uitdaging die ik aanga, is nieuwe oplossingen bedenken en mensen, organisaties, partners bij elkaar te brengen en processen op elkaar af te stemmen.


Ben jij op zoek naar een initiator, enthousiastmeerder, kwartiermaker of (mede) organisator van een project, pilot of evenement wat écht impact heeft? Bel gerust e's voor een afspraak, ik ben benieuwd wie jij bent en wat jou idee is!


De naam Uniekkk is vanaf 15-11-2020 verandert in: Heartbeat31


 

Illustration
 
Deel dit: