organisatie

DEAL-75 | Hippe jurkjes & T-shirts

Onderneming

Christa van Noordenburg ontwierp jarenlang voor grote merken als Nike, Gaastra, Chaos-and-Order (voormalig eigenaresse en designer) en Marlies Dekkers. Haar sterke visie op er goed uit zien en je ook zo voelen komt volledig tot uiting in de nieuwste kledinglijn die ze heeft ontworpen voor DEAL-75. Tevreden zijn, anderen een goed gevoel geven, vooruit kijken, puur en krachtig zijn en vooral positief blijven… dat is wat Christa drijft en wat ze met DEAL-75 ook aan anderen wil geven.


 


-  Voor zelfbewuste vrouwen
Als vrouw wil je er graag goed uitzien. Niet alleen in het weekend of op een feestje, maar ook thuis, op je werk of in je vrije tijd. De ontwerpen van DEAL-75 zijn hip en meteen ook tijdloos. Het is kleding waar jij je goed in voelt en waarmee je er altijd aantrekkelijk en verzorgd uitziet..


- Voor jonge meiden
DEAL-75 is een bijzonder label voor jonge meiden. Het is het eerste modemerk Nederland waarbij de kindermaten vanaf 122 doorlopen in de maten voor volwassenen. Meiden hoeven niet meer bij hun moeder in de kast voor stijlvolle kleding, maar hebben het nu zelf.


- Voor stoere jongens
Nog veel langer dan bij meisjes, bepalen moeders wat er bij hun zoon in de kledingkast hangt. Niet dat jongens zelf niet weten wat ze graag dragen. DEAL-75 geeft ze stoere kleding dat ook nog eens lekker zit en waar je goed in kan bewegen.

Deel dit:
Contactpersonen van DEAL-75 | Hippe jurkjes & T-shirts