Bericht

Eten op Dreef 28 februari.

Geplaatst op 7 maart 2024, 13:53 uur
Illustration

Wat een gezellig samenzijn was het afgelopen woensdag 28 februari tijdens Eten op Dreef bij het Jongerencentrumop Dreef! Voor degenen die nog niet bekend zijn met Eten op Dreef, laat me je er wat over vertellen. Het is een gelegenheid waar buren van alle leeftijden samen komen om gezellig te eten en te genieten van elkaars gezelschap.

Iedereen is vrij om gerechten mee te nemen en samen te delen, hoewel het niet verplicht is, doet bijna iedereen wel mee. Het was alweer de 7e keer dat we dit organiseerden en de sfeer was weer fantastisch! Terwijl de jongeren op de achtergrond wat muziek draaiden en hielpen met het bakken van pannenkoeken, zaten bewoners aan de tafels gezellig te kletsen over van alles en nog wat.

Zelfs de Boa kwam langs om van het eten te genieten! Er waren tal van verschillende gerechten die mensen hadden meegebracht, van heerlijke Irish stew tot verrukkelijke pastasalade, zelfgemaakte aardappelsalade en smakelijke foe yong hai.

Ik wil graag iedereen bedanken voor hun komst! En voor degenen die denken: "Daar wil ik ook eens bij zijn!", noteer alvast de volgende datum: woensdag 10 april om 18:00 uur. Als je vragen hebt of je wilt aanmelden, neem dan gerust contact op met Leah de Heij via Leah.deheij@indebuurt033.nl of bel haar op 06-16097224. We kijken ernaar uit je daar te zien!

Illustration
 
Deel dit:
Afzender