Bericht

Vliegende Reporter

Geplaatst op 10 februari 2024, 00:00 uur
Illustration

Lieve wijkbewoners,

Ik ben Cynthia Buys en woon al ruim 30 jaar in Nieuwland.

Ik organiseer al jarenlang leuke activiteiten in en om de Wijkboerderij en nu is er iets nieuws op mijn pad gekomen!

Mij is gevraagd om als een soort van ‘Vliegende Reporter’ leuke stukjes te schrijven over verschillende activiteiten in onze wijk.

Heel erg leuk natuurlijk!

Ik hoop hiermee (nog) beter te laten zien wat voor leuke dingen er allemaal te doen zijn waar jij je eventueel bij aan wilt sluiten en de drempel voor jou dus te verlagen.

Ik ga dus een kijkje ‘achter de schermen’ nemen en hier leuke stukjes over schrijven, vaak ook nog met leuke foto's en intervieuws erbij.

Het is vooral in deze tijd zo belangrijk om leuke dingen te ondernemen, eenzaamheid tegen te gaan en je wijkgenoten te leren kennen. Je hebt misschien wel eens iets opgevangen, gelezen of gehoord over een activiteit maar hoe leuk is het om te lezen hoe zoiets er uitziet en wat er nou precies gedaan wordt tijdens zo'n activiteit!

Hoe fijn is het om te zien dat deze activiteiten ook best heel laag drempelig zijn! Dat je geen kunstschilderes hoeft te zijn bijvoorbeeld om aan een schilder workshop mee te doen!

Dit is wat ik hoop te mogen overbrengen aan jullie door middel van mijn leuke stukjes die je kunt gaan volgen via de nieuwsbrief van deze website, Instagram en Facebook.

 

Lieve groet

De Vliegende Reporter van Nieuwland

 

Deel dit: