Bericht

Kerstlunch Zonnebloem 2023 Concordia

Geplaatst op 17 december 2023, 13:32 uur
Illustration

Donderdag 14 december vanaf 11.00 uur was het weer zover onze jaarlijkse Kerstbijeenkomst in Concordia samen met ruim 50 gasten en 30 vrijwilligers!
In de grote zaal stonden weer grote ronde tafels opgesteld en om kwart over elf werd er koffie en thee geserveerd met een lekkere kerststol.
Rond half twaalf deed onze nieuwe voorzitter, Rene Tielkemeyer, het openingswoord naast dat hij een ieder van harte welkom hete werden er ook een aantal medewerkers in het zonnetje gezet;  John van de Maalen is al ruim 10 jaar vrijwilliger, hij houd o.a. de gasten en vrijwilligerslijsten keurig bij en is onze steun en toe verlaat bij het maken van de deelnemerslijsten bij al de activiteiten.      Ook Wil Melchers, vanuit de regio, was aanwezig om John voor zijn inzet te bedanken.                    Anni Balk kreeg ook een bloemetje, zij heeft helaas besloten ons, als vrijwilliger, na vele jaren te verlaten, “ze heeft nog zo veel andere vrijwilligersactiviteiten waar ze ook tijd aan wil gaan besteden”. En tot slot werd Janine van Doole bedankt voor haar vele jaren voorzitterschap van onze afdeling. Gelukkig blijft ze wel bestuurslid maar nu in de rol van bestuurslid activiteiten.
De kersviering werd muzikaal begeleid door Aristakes, welke onder begeleiding van zijn eigen piano/keyboard de nodige gezellige kersliedjes zong, maar ook bekende Engelse en Nederlandse evergreens ten gehore bracht. En bij vele bekende liedjes werd gezellig meegezongen of geklapt.
Rond twaalf uur werden we getrakteerd op een lekkerk tomaten - of champignonsoep met lekkere broodjes. Daar kon natuurlijk ook geen kerstborrel bij ontbreken, dus menigeen zat aan een lekker wijntje, advocaatje of biertje,…… 
Aan het einde van de lunch droeg onze eigen vrijwilligster Joke Uit den Boogaard een mooi kerstverhaal op, waarbij het muisstil was in de zaal en eenieder zichtbaar genoot.
Ter afsluiting werd er een heerlijk dessert uitgeserveerd bestaande uit een lekkere sorbet met verschillende bolletjes ijs, fruit en slagroom.
De kerstviering vloog om en rond twee uur werden de nodige rollators weer opgezocht en ging eenieder weer voldaan naar huis.
Naast een kleine financiële eigen bijdrage van de gasten werd deze kerstviering ook mogelijk gemaakt door o.a.; een “verjaardags” donatie van dhr. Hoogland, de sympathiebijdrage van mevrouw Bruisma de Telder, de collecte opbrengst bij de begrafenis van Voskuilen en de donatie van Kok Hoogland Beheer. Het optreden van Artistakes werd geheel financieel mogelijk gemaakt door het Buurtbudget Hoogland. 
Allen Hartelijk dank!!!

Deel dit: