Bericht

Donderdag 9 november 2023, Spelletjesochtend en Stamppottenbuffet bij ’t

Geplaatst op 27 november 2023, 15:33 uur
Illustration

 De vrijwilligers kwamen rond 09:30 uur aan bij De Plank om alles klaar te zetten, dit keer onder begeleiding van Joost want Cor was nog niet terug van zijn reis naar het oosten.

Nadat de gasten (dit jaar 28) zo rond 10:30 uur een voor een waren gearriveerd, werden ze naar de tafel begeleid met koffie of thee en natuurlijk wat lekkers erbij.

 De gasten werden hartelijk welkom geheten door Annemieke en Jacqueline waarna ze snel met de spelletjes aan de slag konden gaan, vooral Rummikub en Mens-erger-je-niet waren de favoriet.

De sjoelbak die dit keer was opgesteld in het kroeg gedeelte, bleef dit jaar ongebruikt. Wel is er dit jaar fanatiek vier-op-een-rij gespeeld.

 De koffie en thee werden ondertussen opgevolgd door wat andere (alcoholische) drankjes en keurig door de vrijwilligers verzorgd.

Het was allemaal heel gezellig en iedereen had genoeg bij te kletsen, maar ook hieraan komt een eind want in de tussentijd werden de warmhoud schalen met stamppotten klaargezet.

Ook dit jaar weer heerlijke boerenkool of zuurkool stamppot en hutspot, met hachee, rookworst of een gehaktbal met jus.

 Iedereen liet het zich goed smaken en sommigen haalden nog een tweede rondje.

Tot slot nog fruit na waarna iedereen zo langzaamaan weer zijn vervoer ging regelen om naar huis te gaan, waarbij werd aangegeven dat ze allen hadden genoten en bedankten voor deze mooie dag.

Het was een heel geslaagde dag waar zowel de gasten als de vrijwilligers met plezier en succes op terug kunnen kijken.

We danken hiervoor ook Joost (en Cor) om dit mede mogelijk te maken en hadden nog een presentje voor Joost.

Verder dank dit jaar voor de organisatie door Jacqueline en Annemieke mede bijgestaan op de dag zelf door Janine, Anni, Karin, Theo en Martin.

Deel dit: