Bericht

80104

Geplaatst op 26 september 2023, 09:42 uur
Illustration

Gemaakt door een bezoeker/vrijwilliger van de zonnebloem. 
Vanaf 10.00 uur werden we op een zonovergoten feestterrein van het Dorpsfeest welkom toegezongen door het Smartlappenkoor DE BOA’S.
De wachtrij was al lang, iedereen had zin in een gezellige ochtend en “De Zonnebloemers” van de afdeling Hoogland-Nieuwland waren ook goed vertegenwoordigd!

Om 10.30 uur opende Gert-Jan van den Hengel in een volle tent het Dreesfeest, helaas had hij een minder prettige mededeling, het optreden van “Zingen bij de afwas” door Marc Vrolijk was wegens ziekte afgezegd. Maar gelukkig “De Cappuccino’s” waren meteen bereid om als vervangers in te vallen en er de sfeer meteen in te brengen met leuke meezingers. De stemming zat er snel in met een kopje koffie/thee en een lekker koekje. En later hapjes en een drankje. In de pauze werden we door vrijwilligers verwend met lekkere broodjes en een broodje kroket. 
We kregen niet de tijd om de maaltijd te laten zakken want de ‘DE LEGENDES” (familieleden van Willie Alberti, Koos Alberts en Nico Haak) gooiden er meteen de beuk in en binnen de kortste keren liepen de polonaises door de tent en werden de hits van vroeger meegezongen en mee gehost. Na een kleine drie kwartier sloten de “DE LEGENDES” hun optreden af en tegen half twee werd het DREESFEEST afgesloten en gingen de senioren weer huiswaarts.
Op naar het Dreesfeest van volgend jaar! 
Een Zonnebloemer.
Dank aan alle vrijwilligers van het Dorpsfeest en de Zonnebloem.
Tevens bedankt voor de sponsoring van de Zonnebloem, die € 2,50 euro per persoon heeft geschonken. 
Het was een gezellige ochtend.

 

Deel dit: