Bericht

Gezellige Middag 9 september 2023

Geplaatst op 9 september 2023, 23:14 uur
Illustration

Op een stralende middag in de Wijkboerderij kwamen ongeveer 25 vrienden inclusief jongeren en kinderen samen om te praten over het thema vriendschap. Deze dag stond in het teken van verbinding, creativiteit en vriendschap. De middag begon met openhartige gesprekken over het belang van vriendschap in ons leven. 

Na de inspirerende gesprekken was er ruimte voor creatieve expressie. Deelnemers werden aangemoedigd om hun ideeën over vriendschap “hoe wordt je gedragen door vriendschap” in kunstvorm uit te drukken. Dit resulteerde in prachtige tekeningen! 

De schminksessie voor de kleintjes zorgde voor gelach en vreugde bij jong en oud. Deze activiteit versterkte het gevoel van samenzijn en plezier. 

Om de dag in stijl af te sluiten, werden deelnemers getrakteerd op heerlijke ijsjes, wat een welverdiende traktatie was na een zeer warme dag vol inspiratie. 

De volgende woorden waren gedeeld als inspiratie voor het thema; “Wees niet tevreden met het tonen van vriendschap in woorden alléén, maar laat uw hart branden van vriendelijkheid voor allen die uw pad mogen kruisen”.

Illustration
 
Deel dit: