Bericht

Wijkfeest Nieuwland

Geplaatst op 4 juli 2023, 12:28 uur
Illustration

Whow!!! Wat hebben wij genoten! Genoten van de vele blije bezoekers, van de enthousiaste kinderen, van de optredens. Het was te zien, wat was Nieuwland toe aan een feestje! Zelfs die paar druppels kon de pret niet drukken. 

Whow! Viel het jullie ook op? Wat een talenten wonen er in onze wijk! Opkomende dj’s, geweldige danseressen, zangers, muzikanten, tennissers en voetballers en nog zoveel meer. Mooi om te zien.

Whow, het was gewoon dringen voor de kids bij de legendarische Haagse ballonnenboer. Klimmen op de stormbaan of lekker knutselen, er was echt genoeg te doen. De tenten van de gemeente Amersfoort werden goed bezocht voor de stemming van de nieuwe inrichting van de Draak. Trap je sappie of doe mee met spijkerbroekhangen, dat was een groot succes. Op het ouderenplein was het serieuze business met het jureren voor de koekjes wedstrijd. Gezellig wat kletsen met je buren, ja, er werden verbindingen gelegd, er werd gelachen en gegeten. Zoals het hoort ging alles gezellig waardoor de beveiliger zelfs tijd had voor uitleg over het spelletje jeux de boules. Een drankje, een ijsje, een Indisch hapje of een hamburger, of wat kibbeling. Genieten! Frans Kas kletste ons met humor door van de ene naar de andere artiest. Er werd zelfs nog gedanst. Wij kunnen niet anders dan concluderen, het feest is geslaagd. Wij hebben genoten van alle mensen die hebben genoten. We zijn trots dat het is gelukt! 
Nieuwland is geschikt voor een feestje! Dat is toch gewoon Whow!

Bedankt dat jullie het feest omarmden. Vrijwilligers bedankt voor jullie hulp. Sponsors bedankt voor het vertrouwen. Wij zijn trots dat het ons is gelukt.

Wij, als organisatie, hebben het feest vrijwillig in onze beperkte vrije tijd geregeld maar dat deden wij met ontzettend veel plezier! Het zou toch mooi zijn om dit jaarlijks te doen? Daarbij hebben wij wel jullie hulp nodig! Wil je meehelpen om ook volgend jaar weer een geweldig feest neer te zetten? Neem dan contact op via WijkfeestNWLND@gmail.com

Groet van de organisatie Wijkfeest Nieuwland 2023,

Danielle, Bianca, Jan, Jeroen, Wim, Marleen, Lena, Rashida

 

Foto's zijn gemaakt door Rob Kroeze

Deel dit: