Bericht

Denk ook mee voor de bouwstenennotitie voor ons impact ecosysteem

Geplaatst op 8 december 2021, 00:53 uur
Illustration

Hallo allemaal,

Verschillende van jullie hebben we de afgelopen periode al gesproken en velen van jullie hopen we komende weken te spreken over jullie werk en Impact Coalitie Amersfoort. Jullie hebben eerder en op verschillende wijze aangegeven mee te willen denken en/of bij te willen dragen aan de coalitie. 

In dit bericht sturen we een enquête. Het betekent veel voor ons en ook Gemeente Amersfoort als jullie deze enquête invullen. Voor meer informatie over de samenwerking met Gemeente Amersfoort, zie ook onze toelichting bij de enquête zelf: https://forms.gle/PtdPnW7f6VBKiyXs5

We zullen deze enquête breed uitzetten. Het spreekt voor zich dat wij veel ondernemers in Amersfoort en omstreken niet kennen. Daarom hopen wij dat jullie deze enquête doorsturen aan anderen in deze regio waarvan jullie weten dat zij bezig zijn met waardengedreven ondernemen. Dit project is van ons samen en samen zorgen we ervoor dat we impact ondernemen in deze regio een plek kunnen geven. 

Alvast veel dank voor jullie tijd. 

 Edgar Koning en Maarten Rector

Ps, kopieer de weblinks in je browser, de weblink voor de enquête vinden jullie onderaan!

-----------------------------------------------

 * Voor meer achtergrond over onze ideeën over deze coalitie zelf en hoe we van plan zijn jullie te gaan ondersteunen, zie ons ambitiedocument: https://bit.ly/3lrNwBM

 * Voor meer informatie over wat we momenteel doen, zie onze eerste nieuwsbrief: https://bit.ly/2ZQXhSE

 * Zie de volgende link voor het verslag van de eerste startbijeenkomst voor de bouwstenennotitie: https://bit.ly/3lsMDsW Het verslag van de tweede bijeenkomst volgt snel.

Deel dit: