Locatie

NatuurlijkTerlouw, praktijk voor natuurgeneeskunde

Gele Plomp 52, Amersfoort
Zorginstelling

Wil jij je fitter en vitaler voelen? Op jouw streefgewicht komen en blijven? Geen last van je buik hebben? Of nu echt van die blessure afkomen? Sandra Terlouw is natuurgeneeskundig therapeut en kan je hierbij helpen.

‘Als fysiotherapeut kon ik mijn klanten niet altijd helpen. Klachten kwamen terug of verschenen in een andere vorm. Ik vroeg me af waarom het niet werkte. Door mijn studies en ervaringen kijk ik nu naar het totaalbeeld, naar de orgaansystemen en hun onderlinge samenwerking. Mijn therapie grijpt aan op het gehele proces van denken en voelen, sociale contacten en spiritualiteit. Daarbij heb ik ook aandacht voor jouw eigen verantwoordelijkheid in het ontstaan en aanhouden van klachten.’

Sandra pakt je klachten aan met natuurlijke geneeskunde. "Klachten en ziektes kunnen ontstaan wanneer daar een voedingsbodem voor is. De voedingsbodem raakt vervuild wanneer er onvoldoende uitscheiding is van toxines (lees: niet goed verwerkte prikkels). Ziekteverwekkers en symptomen ontwikkelen zich makkelijker in een vervuilde omgeving. Vervuiling leidt dus tot narigheid. Natuurgeneeskunde kiest ervoor jouw voedingsbodem gezond te maken en te houden. En dus niet alleen voor het bestrijden van ziekteverwekkers en klachten." Sandra gaat niet voor een 'quick fix', maar pakt de klachten zodanig aan dat je ook op langere termijn geen klachten meer zal hebben.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact op via het contactformulier op natuurlijkterlouw.nl of bel naar 06 187 914 75.


Deel dit:
Contactpersonen van NatuurlijkTerlouw, praktijk voor natuurgeneeskunde
Op de kaart