Dit project is afgerond
Project

Ondersteuning bij schoolopdrachten Aandacht 4U2

Geplaatst op 5 januari 2020, 21:56 uur

Sinds 2015 wordt in Nieuwland ondersteuning geboden bij schoolopdrachten van leerlingen. Dit is zo een groot succes dat zich ieder jaar steeds meer kinderen aanmelden. Ook dit jaar zijn we per 15 oktober weer gestart. De begeleiding wordt gegeven door Havo/VWO4 studenten in het kader van hun maatschappelijk stage en een aantal vrijwilligers.

Onze doelgroep zijn leerlingen uit groep 7/8 van de basisschool en leerlingen uit de onderbouw van het voortgezet onderwijs die wat extra ondersteuning nodig hebben bij hun schoolopdrachten. Voorrang krijgen kinderen waarvan de ouders de financiële middelen niet hebben om extra begeleiding te betalen.

Onze hoofddoel is samen met deze kinderen kijken naar hun schoolopdrachten en ze te ondersteunen daar waar het nodig is. Daarnaast wordt gekeken naar eventuele aanvullende oefeningen om het kind zo goed mogelijk te helpen.

Er zullen ook af en toe bijlessen gegeven worden, waarbij wij aandacht besteden aan leerstof waar meerdere kinderen moeite mee hebben. Dit zal dan hoofdzakelijk een stageopdracht zijn voor de stagiaires. We willen zoveel mogelijk win-win situaties creëren.

 

Toelichting

Heeft uw kind extra begeleiding nodig bij zijn/haar schoolopdrachten, meld uw kind dan aan via: guldolap@hotmail.com.

Wanneer: dinsdag en woensdag (m.u.v. de schoolvakanties)

Tijd: 15.30 – 17.00 uur

Waar: OBS De Border, Watersteeg 87

 

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar
Klaar
Illustration
 
Deel dit: