Dit project is afgerond
Project

Sofie aan Tafel - Ook in Nieuwland op , 22, 23 en 24 maart 2019

Geplaatst op 1 februari 2019, 19:06 uur

Sofie aan Tafel
Stichting Sofie aan Tafel is een groot gezamenlijke eetevenement in Amersfoort. Op 22,23 en 24 maart 2019 schuiven inwoners van Amersfoort bij elkaar aan om samen een hapje te eten, en zo ook in Nieuwland. Dat kunnen goede vrienden van elkaar zijn, bekenden van het schoolplein, of kennissen van de sportvereniging. Sofie aan Tafel is bedoeld om verbindingen te leggen tussen allerlei mensen in een ontspannen setting.

Hoe werkt het?
De drijvende kracht achter Sofie aan Tafel zijn de talloze gastheren en gastvrouwen die zich bij ons aanmelden. Zij zorgen voor een ontbijt, lunch, high tea, borrel of diner en nodigen naar eigen keuze vrienden, kennissen en/of bekenden uit.

Doe mee met Sofie aan Tafel!
Vind je het leuk om een eetevenement te organiseren, bij jou thuis of ergens anders? En leg je graag verbindingen tussen mensen? Meld je dan aan als gastheer of -vrouw van Sofie aan Tafel. Iedereen mag meedoen; zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Je ontvangt als gastheer of -vrouw een gratis goodiebag!

Meer info of opgeven?
Kijk op www.sofieaantafel.nl en meld je aan!

Samen maken we Nieuwland
In de Wijkboerderij Nieuwland op de Zeldertsedreef 2, tegenover de Apotheek is er ook Sofie aan Tafel. Kun jij thuis geen tafel organiseren, maar wil jij wel meedoen met het event, dan ben je welkom in Wijkboerderij Nieuwland op 22 maart vanaf 18:00 tot 20:00 uur of op 23 maart om 18:00 tot 20:00 uur of 24 maart van 15:30 tot 17:30.
Het is een American Party, iedereen neemt wat eten, drinken, bord en bestek mee. De koffie en thee worden geregeld.

Inloop is vrij en gratis, iedereen is welkom!

Doelgroep
Volwassenen
Klaar
Illustration
 
Deel dit: