Activiteit

Summerfun in de Nieuwe Hof

zaterdag 29 juli 2023 , 11:00 - 15:00 uur
Illustration

In de zomervakantie organiseert Winkeliersvereniging de Nieuwe Hof voor kinderen uit de wijk Nieuwland e.o. een Summerfun-middag.

Ze kunnen zich dan heerlijk uitleven in het Carribische Bubblepark. In deze opvallende attractie zit prachtig schuim dat de Bubblemachine doorlopend maakt. Spelen met schuim is leuk maar opblaasbare ballen en figuren maken het natuurlijk extra leuk, dus die zijn ook aanwezig.

Het schuim dat wordt gemaakt is trouwens onschadelijk voor het milieu!
Dus laat de kids hun badkleding aantrekken en zich onderdompelen in de schuimparty! Handdoeken zijn aanwezig, maar zelf meenemen mag natuurlijk. De WV is echter niet aansprakelijk voor zoekgeraakte (bad)kleding en handdoeken. 

Zijn ze uitgebubbeld? Dan is er ook nog een workshop waarbij ze leren hoe een bellenblaas gemaakt wordt. Natuurlijk gaat het versierde potje en het bellenblaasstokje mee naar huis. Zo kunnen ze de hele zomer blazen!

Al dat spelen kan hongerig maken en daarom staat er ook nog een opvallend en zomers kraampje waar bezoekers worden getrakteerd op een bakje heerlijk fruit en/of groente. Dit is voornamelijk voor de kinderen maar volwassen zullen niet overgeslagen worden! 

Zien we jou en jouw kinderen op deze Summerparty?!

Locatie
Winkelcentrum De Nieuwe Hof
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 4 t/m 12 jaar
Omschrijving doelgroep 
Kinderen in de basisschoolleeftijd
Thema
Sport / spel
Deel dit: