Activiteit

Bordspellenmiddag (Expertspel: Pedal to the metal)

zondag 26 februari 2023 , 13:00 - 17:00 uur
Illustration

In de gezellige huiskamer van de Wijkboerderij zullen vanmiddag van 13.00 tot 17.00 uur diverse spellen aanwezig zijn om te kunnen spelen. Denk hierbij aan klassieke spellen zoals Scrabble en Rummicub, maar ook aan ‘nieuwere’ spellen zoals Ticket to Ride, Qwixx en de Zoektocht naar El Dorado. Deze spellen zullen aanwezig zijn, maar natuurlijk kun je ook altijd zelf een spel meenemen om die middag met anderen te spelen.

Inloop is gratis en aanmelden is niet nodig (behalve voor het expertspel).

Jelle (SpelleJelle, Youtube) is vanmiddag aanwezig om het spel van de dag te begeleiden. Deze zondag is dat:

  • Expertspel: HEAT Pedal to the Metal
  • Aantal mogelijke deelnemers: 12 (er zijn 2 spellen beschikbaar)
  • Op de spelletjesmiddag zal Jelle het spel uitleggen en begeleiden. Voorkennis van het spel is dus niet nodig. Serieuze inzet en een aanmelding van tevoren is wel nodig bij het meedoen aan dit spel.
  • Starttijd 14:00.

Ben je zelf een groot liefhebber van spellen en wil jij ons op een zondagmiddag helpen om een spel aan een tafel te begeleiden als vrijwilliger? We vinden het super als je ons team zou willen komen versterken. Stuur ons een mailtje als je interesse hebt.

In de Wijkboerderij kun je, tijdens je spel, ook genieten van een heerlijk kopje koffie of thee, cappuccino of latte, frisdrank, bier of wijn. Verder wordt er door de Bzzzondere gasten van de Wijkboerderij altijd verse plaatkoek gebakken en dat is er natuurlijk altijd lekker bij. Kosten consumpties zijn voor eigen rekening.

Locatie
Wijkboerderij Nieuwland
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
consumpties via pinbetaling aan de bar
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Thema
Sport / spel
Deel dit: