Activiteit

SINTERKLAAS FILM-ONTBIJT

zondag 24 november 2019 , 10:00 uur

Goed nieuws: Sinterklaas en Pieten komen dit jaar weer ontbijten. Op 24 november om 10:00 uur komen ze gezellig langs bij Ferron Optiek op winkelcentrum "De Nieuwe Hof" voor een filmontbijt. Ferron Optiek heeft de leegstaande winkel van de voormalige Bruna voor de gelegenheid omgetoverd tot een filmzaal en feestelijk ingericht met een ontbijtbuffet, banken, kleden, kussens en mooie versiering. Daar kan een mooi feestje gehouden worden. www.sinterklaasamersfoort.nl zorgde ervoor dat Sint dit in zijn agenda heeft gezet. Deze keer wordt er niet voorgelezen, maar er wordt een prachtige musicalfilm SINTERKLAAS EN HET ZEBRAPAARD getoond. 

"Sinterklaas en het Zebrapaard", door de Pieten gekozen tot beste sinterklaasfilm ooit, is een prachtige film over Amerigo, die per ongeluk naar de dierentuin wordt getransporteerd in plaats van naar het Pietenhuis. De dierenverzorgers verwisselen Amerigo met een zebra. De directeur van de dierentuin ziet ineens kansen.....
Regelpiet, Liedjespiet en Invalpiet gaan op onderzoek uit en worden geholpen door de bakkersdochter en haar vriendinnetje. Hoe zal dit aflopen?

Kom lekker ontbijten en neem je vriendjes, broertje of zusje mee. Of nog beter, neem ze allemaal mee....Er zijn een beperkt aantal kaarten, dus wees er snel bij.

UITSLUITEND VOOR KINDEREN (tot en met 10 jaar)

Ouders kunnen buiten koffie, thee, chocolademelk en speculaas krijgen en ondertussen boodschappen doen. Er is een programma met Sint en Pieten en de filmvertoning duurt 50 minuten.
De kosten zijn € 9.- per kind. Klik hier om tickets te bestellen. 

Locatie
In de voormalige Bruna winkel
Kosten toelichting
De kosten zijn € 9.- per kind.
Leeftijd
Tot/met 10 jaar
Illustration
 
Deel dit: