Activiteit

Optreden met Arabisch dans: om te kijken en mee te doen!

zaterdag 22 juni 2019 , 18:00 uur

Huriye Hoogeveen en Patricia Karina treden op met prachtige arabische dansen. Mooi om te zien en inspirerend om mee te doen!

Huriye geeft les in arabische dans elke maandag van 12:30 - 13:30 uur  in Ontmoetingscentrum De Herberg. Maandag 24 juni is de laatste keer voor de zomervakantie. Na de zomer wordt het vervolgd. Mocht je een keer mee willen doen, kom gerust op een maandag binnen lopen om 12.15 uur om meer te weten te komen over deze Arabische dans.

Arabisch dansen is een goede manier om stress kwijt te raken. Doordat je zo intensief bezig bent met het dansen ben je met je hoofd niet meer bij je stressvolle gedachten. Daarnaast is Arabisch dansen een geweldige manier om je emoties te uiten. Je bent actief bezig, leert je lichaam te waarderen en komt in contact met anderen die dezelfde interesse delen.

Het is een gezellige activiteit met vrouwen onder elkaar. Je hoeft niet slank te zijn. Wel kun je veilig je lichaam uitdagen om soepel te blijven en de bekkenbodemspieren te oefenen? Kom je buikdansen?

Inloop vanaf 12.15 uur. Dansen van 12.30 tot 13.30 uur.

Deelname: €1,00.   Consumptie: €0,60 voor koffie/thee,

Je bent nog op tijd voor het schoolplein of hebt nog een hele middag voor je.

Voor meer informatie:   e-mail:  contact.deherberg@gmail.com 

Locatie
Speelterrein de Draak
Illustration
 
Deel dit: