Activiteit

Training "Leren Ontspannen"

dinsdag 16 oktober 2018 , 20:00 - 21:15 uur

“Jezelf kunnen Ontspannen” is het beste middel om je stress systeem in balans te houden; stress-hormonen stabiliseren, hormonen die positieve gevoelens oproepen nemen toe en je centrale zenuwstelsel komt tot rust.

Met als resultaat:
– Mentale rust
– Betere focus en concentratie
– Beter slapen
– Gevoel van eigen waarde neemt toe
– Een vergroot gevoel van geluk

Wat gaan we doen?
Onze visie dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn is de grondslag van deze training. Lichamelijke en mentale ontspanning hebben een positieve wisselwerking op elkaar en hebben beiden direct effect op het centrale zenuwstelsel. Geïnspireerd door bewezen Oosterse en Westerse methoden worden verschillende ontspanningstechnieken toegepast.

Je gaat meerdere manieren van ontspannen ervaren. Je leert welke manieren het beste bij jou passen en hoe je ze zelf kunt toepassen. Door over meerdere manieren te beschikken om tot ontspanning te komen zal je steeds beter in staat zijn om  zelfstandig te kunnen ontspannen.

Oude tradities en moderne technieken gecombineerd zorgen voor een optimale ontspanning. De methoden zijn afkomstig uit de Fysiotherapie, Psychotherapie, Yoga & meditatie, Mindfullness en Tai Chi. De oefeningen zijn gericht op ademhaling, lichaamsbewustwording, visualisaties, spierspanningsreductie, focus & balans en energie.

Begeleiding
Deze training zal gegeven worden door Pascalle Schoonderwoerd.

” Uit mijn ervaring met clienten blijkt dat veel mensen het moeilijk vinden om te ontspannen. Onvoldoende ontspanning leidt vaak tot stress-klachten die negatieve gezondheidseffecten tot gevolg hebben. Om hier handvaten voor aan te reiken heb ik deze training ontwikkeld. Geïnspireerd door verschillende disciplines en stromingen heb ik werkbare technieken gecombineerd tot een integrale training. Ik kijk er enorm naar uit om deze technieken over te brengen en samen te gaan beleven.”

Wanneer:  Op 16 oktober, 30 oktober, 13 november en 27 november  

DEZE TRAINING IS VOL, MAAR WE GAAN DEZE TRAINING OPNIEUW ORGANISEREN. 

Tijd:           Dinsdagavond van 20:00 tot 21:15 uur
Locatie:      “ZEE in beweging”, 2de étage oogziekenhuis Zonnestraal, ruimtevaart 54, Amersfoort
Kosten:      €60,- pp.

Heb je zin om mee te doen?
Je kunt je hier direct opgeven. Voor meer informatie kun je ons mailen of bellen! Info@zeeinbeweging.nl | 06-48634637

Vanaf 4 aanmeldingen gaan we van start! Het maximale aantal deelnemers is 10.

Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: