Activiteit

Samen Nieuwland aardgasvrij maken!

dinsdag 19 juni 2018 , 19:30 - 22:00 uur

Aardgasvrij wonen is wonen met optimaal wooncomfort, een gezond binnenklimaat en je woning verbruikt geen aardgas meer. De overheid heeft bepaald dat, conform het Klimaatakkoord in Partij, binnen 12 jaar 2 miljoen woningen volledig duurzaam moeten zijn. Een uitdaging, ook voor de woningen in Amersfoort.

Woningeigenaren ontzorgen
Klimaatmissie Nederland is een samenwerking van lokale bouwers en installateurs, Ee’yoo, 033Energie en (internationale) fabrikanten, ondersteund door de provincie Utrecht en RVO. Zij hebben als belangrijkste doel de werkelijke realisatie van grootschalige renovaties om woningen in Nederland energiezuinig te krijgen. Het samenwerkingsverband geeft woningeigenaren de mogelijkheid om de gehele renovatie tot energieneutrale woning in één keer goed te laten uitvoeren: realistisch, betaalbaar en met prestatiegaranties. Processen zijn op elkaar afgestemd. Fabrikanten spreken met elkaar een bestek af en zorgen ervoor dat de apparaten goed met elkaar functioneren. In een zo kort en efficiënt mogelijke planning wordt de woning energieneutraal gemaakt. 

Buurtbijeenkomst Nieuwland op 19 juni
Klimaatmissie Nederland nodigt op 19 juni alle bewoners uit Nieuwland uit voor een wijkbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst alle informatie over de financiering en uitvoering van de grootschalige renovaties.

Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijk gesprek aan te vragen.

Kijk voor meer informatie, locaties en aanmelding op: www.klimaatmissienederland.nl

Of dowload de infokranten voor Nieuwland

Locatie
Wijkboerderij Nieuwland
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: