Activiteit

Tactical Dynamics Nederland viert in mei haar 1-jarig bestaan (Krav Maga zelfverdediging)

woensdag 30 mei 2018 , 10:00 uur

Tactical Dynamics Nederland viert in mei haar 1-jarig bestaan. In Mei vorig jaar opende de eerste vestiging in Amersfoort, gevolgd in Juni door de tweede vestiging in Soest.

Het bedrijf is in 2017 opgericht door Johnno Kaligis en Chris Meijers en verzorgd Krav Maga trainingen aan bedrijven, instanties, scholen en particulieren. Daarbij heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in Krav Maga voor Law Enforcement gericht op handhaving en beveiligingsinstanties en in Krav Maga voor vrouwen, jeugd en kinderen. Tevens is Tactical Dynamics gecertificeerd RTGB opleider voor Bijzonder Opsporings Ambtenaren.

Krav Maga is het close combat systeem dat ontwikkeld is voor het Israëlische leger. Omdat het zo effectief is en makkelijk te leren is, is het daarna aangepast voor verschillende andere doelgroepen, waaronder politie en beveiliging maar ook gewone burgers, vrouwen en kinderen.

Het systeem gaat uit van eigen instinctieve lichaamsreacties in verschillende situaties, en de technieken en principes die hierop zijn gebaseerd zorgen ervoor dat je jezelf en anderen zo snel mogelijk in veiligheid kan brengen. Daarbij wordt getrained op het hele scenario waarbij het voorkomen van vervelende situaties net zo belangrijk is als het uiteindelijk oplossen van het probleem.

Wanneer je Krav Maga traint, leer je zowel de technieken en principes maar wordt je ook getrained om fitter, beter en sneller te worden.

Ter ere van haar 1-jarig bestaan geeft Tactical Dynamics bij inschrijving in de maanden mei of juni één gratis maand trainen cadeau!

Kom een gratis proefles doen en overtuig jezelf van de effectiviteit van Krav Maga!

Schrijf je in via info@tacticaldynamics.nl of kijk op www.tacticaldynamics.nl

Bellen kan natuurlijk ook: Chris Meijers – 0641148588 voor vestiging Amersfoort of Johnno Kaligis – 06-4277 9244 voor vestiging Soest

Illustration
 
Deel dit: