Activiteit

SpeelDag 3 (za 22 april 2017)

zaterdag 22 april 2017 , 10:00 - 16:00 uur

Voor wie?

De SpeelDag is bedoeld voor alle (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen van ongeveer 3 tot 12 jaar. Niet HB? Kom met je broer of zus mee! (Lid zijn van Speelvrienden is niet nodig).

Wat is de SpeelDag?

De SpeelDag is een dag vol activiteiten, experiment, informatie, inspiratie, motivatie, uitdaging en meer. Voor jonge (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en hun ouders.

Op het programma staan onder andere: een 3Dprinter, Geronimo Stilton komt, bouwmodellen, stenen slijpen, het menselijk lichaam, Groei en Vaste  mindset, er zijn diverse creatieve workshops, er zijn diverse coaches voor hoogbegaafden, je kunt informatie krijgen over IQtesten, je kunt ter plekke diverse spellen spelen en als je wilt ook kopen, er zijn leerhulpmiddelen om uit te proberen en te kopen, je kunt hulp krijgen bij leesproblemen, er komt iemand vertellen over de voorbereiding op de brugklas (en het voorkomen van valkuilen), er is aandacht voor studievaardigheden, je kunt Chinees leren, kortom er is zoveel te doen...

Voor ouders zijn er ook programma's: het spelen van spellen helpt je kind om leer- en denkvaardigheden te ontwikkelen, ga aan de slag met je eigen IQ (ben je zelf ook hoogbegaafd?), ga mee naar de presentatie over reptielen, ga in gesprek over de stap van basisschool naar voortgezet onderwijs.

Waar, hoe laat, wat kost het?

Locatie: KBS De Malelande, Juttepeergaarde 2 in Nieuwland (Amersfoort)
Tijden: deuren open tussen 10:00 en 16:00u
Entree: € 7,50 voor kinderen van 3 jaar en ouder (ouders gratis). Volwassenen die alleen komen betalen entree.
Korting: bij vooraanmelding en vooruitbetaling betaal je € 5,- per kind (informatie krijg je in je inbox, na je aanmelding)

 

Locatie
De Malelande - locatie Juttepeergaarde
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Entree € 7,50. Bij vooraanmelding en vooruitbetaling € 5,- per kind (ouders gratis). Kom je als volwassene alleen, dan betaal je entree.
Leeftijd
Tot/met 12 jaar
Illustration
 
Deel dit: