Activiteit

Nieuwland Schoon!

zaterdag 3 oktober 2015 , 9:45 - 12:00 uur

Zwerfafval is een probleem waar veel mensen zich aan ergeren. Papiertjes, blikjes en plastic zakjes horen niet thuis langs de weg of in de natuur, maar in de afvalbak. Helaas vindt veel van dat afval de afvalbak niet. Om dit probleem aan te pakken wordt er in Amersfoort Nieuwland een opschoondag gehouden.

Deze opschoondag wordt georganiseerd op zaterdag 3 oktober (van 10.00 tot 12.00 uur) en start vanuit de Boogkerk, Watersteeg 2. Deze actie wordt gehouden op initiatief van enkele leden van de Boogkerk. Dit betekend niet dat het alleen voor hen is, want schoonhouden van de wijk doe je met elkaar; ‘Voor bewoners, met bewoners’. De schoonmaakactie kent eigenlijk 2 doelen, nl. enerzijds het schoonmaken van onze mooie wijk en anderzijds het elkaar ontmoeten. Het zou mooi zijn om veel medebewoners bereid te vinden mee te doen.

Uiteraard staat er bij start (vanaf 9.45 uur) en eind een kopje koffie of fris klaar. Ook wordt er voor benodigd materiaal gezorgd. Deze schoonmaakactie is voor jong en oud.

Meedoen?

Het zou fijn zijn als u zich aanmeldt op welkom@boogkerk.nl, echter bent u zonder aanmelding ook van harte welkom. Voor vragen kunt u contact opnemen met Harald of Susanne Bomas, telefoonnummer 06-361 83 403. Hartelijk welkom op zaterdag 3 oktober!

 

Locatie
Boogkerk
Kosten
Gratis
Deel dit: