Activiteit

Peer! Academy Verander naar een disruptief business model

donderdag 5 november 2015 , 17:30 - 20:30 uur

Deze tijd vraagt om continu innoveren en vernieuwen. Start-ups groeien pijlsnel, terwijl grote concerns naar verwachting gaan verdwijnen. De omgeving verandert snel door technologische ontwikkelingen, denk maar aan de Internet of Things of 3d printing, of door veranderingen in de markt. Het is bijna niet meer te doen om slagvaardig in te spelen op deze ontwikkelingen. Gelukkig zijn er wel een aantal factoren die bijdragen aan het succesvol innoveren van je bedrijf. In deze workshop neemt Sandra Barth je mee in de modellen van Joe Pine en Yuri van Geest en schetst aan de hand van o.a. het business model van Seats2meet hoe je je eigen bedrijfsmodel disruptief kunt maken.

Voor wie?
Directeuren, managers en professionals die betrokken zijn bij organisatieveranderingen.

Over Sandra
Sandra Barth is mede-eigenaar van Peer!, de Seats2meet-locatie in Amersfoort-Noord. Daarnaast begeleidt zij MKB bij het ontwikkelen van een duurzaam, disruptief business model, waarmee hun bedrijf het verschil gaat maken.

Kosten
De kosten van deze workshop bedragen €7,50.

Maaltijd
Mocht je ook om 17.30 mee willen eten, laat het dan even weten via boekingen@peer033.nl. Dan zorgen we dat er broodjes en soep voor je klaarstaan. Kosten hiervoor zijn ook €7,50.

Locatie
Peer! - Seats2Meet locatie
Deel dit: