Activiteit

Peer! Academy - Werkelijk Agile zijn

donderdag 29 oktober 2015 , 17:30 - 21:30 uur

In deze tijden verandert de wereld erg snel. Bijblijven met de laatste ontwikkelingen en daarmee op tijd inspelen op de wensen van uw klanten vraagt om een nieuwe manier van werken en denken. Agile betekent vrij in het maken van keuzes en daarmee continu klaar zijn voor het nu én de toekomst.

Werkelijke “Agile zijn” kan je helpen op een interactieve manier in te spelen op de steeds sneller veranderende wereld om ons heen. Dit past uitstekend in een setting waarin continue innovatie vereist is.

Maar wat houdt het nu in om “Werkelijk Agile” te zijn?

In deze interactieve workshop vol met leuke en interessante Agile Games en werkvormen leer je het verschil tussen “Agile Doen” en “Werkelijk Agile Zijn”.

Paul Wijntjes is Agile Coach/Trainer en ondersteunt uw bedrijf om werkelijk Agile te zijn met als doel: betere aansluiting met uw klanten, een effectievere en efficiëntere manier van werken en tevreden klanten en medewerkers.

Voor wie?
Of je nu verandermanager bent, implementatie-, project-, HR- of interim-manager, deze Masterclasses zorgen ervoor dat je met je actuele kennis van grote meerwaarde voor je opdrachtgever kunt zijn.

Over Paul Wijntjes
Paul Wijntjes is een zeer ervaren Agile Coach en Trainer. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring als Consultant, Project Manager, Software Architect en Agile Coach/Trainer waarvan meer dan 10 jaar in een Agile setting. Daarmee begrijpt hij zowel het veranderingsproces vanuit de ontwikkelaar als vanuit het gezichtspunt van de business. Met Agile Advies ondersteunt hij bedrijven om werkelijk Agile te zijn.

Kosten
De kosten van deze workshop bedragen €7,50.

Maaltijd
Mocht je ook om 17.30 mee willen eten, laat het dan even weten via boekingen@peer033.nl. Dan zorgen we dat er broodjes en soep voor je klaarstaan. Kosten hiervoor zijn ook €7,50.

Locatie
Peer! - Seats2Meet locatie
Deel dit: